PLAY! ; PLAY! Zine

Sprema se Just Cause film, a znamo i ko će glumiti Rika Rodrigeza!

Just Cause igra dobiće svoju filmsku verziju . Kako javlja Variety, već se zna i ko će biti Riko Rodrigez.

Nakon Igre prestola, Konana i Akvamena, Džejson Momoa će biti Riko Rodrigez. Svi ćemo se praviti blesavi i neće primetiti da je čovek poluhavajćanin.

Film će režirati Bred Pejton koji je sa Dvejnom Džonsonom radio na filmovima San Andreas, Journey 2 i Rampage – još jednom filmu po igri. Odmah vam je jasno u kom smeru će ići Just Cause. Sigurni smo da film neće omašiti jer će scenario raditi čovek koji je pisao mjuzikl sa pingvinima Happy Feet. Ustvari, kome treba scenario, nek samo raznose stvari okolo kao što to radi Majkl Bej.

Ako nas pitate mi smo već gledali film gde nabildovani čovek raznosi vojsku na ostrvu. Taj film se zove Komandos u kome je Švarceneger za Oskara odglumio austrijskog bildera u ulozi američkog komandosa.

Prvi Just Cause je izašao 2006. godine sa Rikom Rodrigezom u glavnoj ulozi. On je član Agencije koja upada u zemlje izbacuje diktatore i uvodi demokratiju. Ono što je privuklo holivudske producente je gomila eksplozija i akcione sekvence koje su kao stvorene za holivudski akcioni film. Poslednji treći deo je izašao pre dve godine. Za više informacija o ovom filmu budite uz Play!Zine.

 

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!