Filmovi-Serije

Stigao je tizer za War for the Planet of the Apes

Cezar se sprema za rat sa ljudima koji nikako da ga ostave na miru. Kako da ga ostave kad i dalje krive majmune za apokalipsu koja je zbrisala većinu ljudskog roda. Vudi Harelson je Pukovnik, tipični američki oficir koji na sve gleda preko nišana. Jasno je da tu mira ne može biti  i da će rat koji se sprema odlučiti sudbinu planete.

Ako je verovati uspehu prethodna dva dela, očekuje nas još jedan letnji hit, za sada, trilogije Planete majmuna. Pogledajte tizer koji najavljuje trejler:

Reditelj filma je Met Rivs koji će se nakon ovog filma uhvatiti u koštac sa Betmenom. Njegovo angažovanje je već donelo tektonske poremećaje u ceo projekat pa tako nikome više nije ni jasno koji je scenario aktuelan ni koji glumci će biti u njemu. Čak je i Ben Aflek na granici da odustane. Ah taj DC univerzum…

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top