Filmovi-Serije

The Batman film: Deathstroke više nije u filmu?

Izgleda da ništa u DC familiji filmova ne može da prođe kako je planirano.

Ben Aflek je prošle godine najavio preko Twittera da će u Betmenovom solo filmu glavni negativac biti Deathstroke. Kasnije se dodatno otkrilo da će ga tumačiti Džo Manganelo. Sve je delovalo kao sigurna stvar dok nije stigla vest da je Ben Aflek odustao od režiranja filma, a uveliko se šuška da se razmišlja da li da ga uopšte i glumi u filmu.

Dodatne promene uneo je novi reditelj Met Rivs (Planeta majmuna) koji izgleda misli da je Deathstroke glupa ideja. Čini se da je ideja da Deathstroke bude negativac inicijalno došla od činjenice da je Deadpool praktično parodija na Deathstrokea. Jahanje na talasu popularnosti Deadpoola sa likom koji slično izgleda (iako je beskonačno dosadniji) u tom trenutku je delovalo kao dobra ideja. Ne više.

Met Rivs je prihvatio da radi novi film pod uslovom da ima kreativnu slobodu. To znači pa-pa Deathstroke. Novog Betmena ćemo definitivno gledati, ali ko će ga glumiti na kraju i koji će negativac biti u glavnoj ulozi ostaje da se vidi.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top