Filmovi-Serije

The Big Bang Theory dobija još dve sezone

Beskonačno dugački štreberski sitkom The Big Bang Theory neće se završiti u skorije vreme.

Serija očigledno sjajno stoji sa rejtinzima pa će tako dogurati i do 12. sezone, a niko ne spominje da će ona biti i poslednja, tako da postoje ozbiljne naznake da ćemo pratiti naše junake sve do penzije (naše ili njihove, ko pre stigne). Šeldon je u centru pažnje u seriji pa tako i ne čudi da je dobio i svoj spinof gde ćemo pratiti njegovo detinjstvo.

Pojedini glumci u seriji će dobar deo svoje karijere presedeti u studiju smeškajući se Šeldonu za milion dolara po epizodi, što je skroz ok. Raditi nešto 12 godina deluje kao dobra karijera, a kamoli uzimati bezobrazno velike pare za to vreme. Da ih pare nisu pokvarile govori i vest da su se glavni glumci odrekli dela zarade kako bi pojedine kolege u seriji dobile povišicu. Istina nije da će morati da žive na hlebu, ali svakako je lepa vest. Bila bi još lepša kad bi nama poslali bar 0,1% zarade od jedne epizode, nije mnogo a nama znači.

 

 

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top