Filmovi-Serije

Gledanost The Walking Dead drastično opada

Nova sezona Hodajućih mrtvaca nije baš legla gledaocima. Gledanost serije je dostigla najnižu tačku u poslednje četiri godine.

Poslednju epizoda serije gledalo je 10,16 miliona gledalaca što su i dalje dobre brojke u odnosu na konkurenciju, ali je nastavak trenda konstantnog opadanja gledanosti serije. Čini se da fanovima nije baš legla priča o Neganu, iako je njegova strip verzija veoma popularna. Iz nekog razloga to se nije prenelo na TV. Da li je problem u kvalitetu epizoda ili su se ljudi jednostavno smorili od zombija nije baš najjasnije.

Prva epizoda 7. sezone je bila jedna od najgledanijih sa preko 17 miliona gledalaca. To je bilo očekivano s obzirom da smo trebali da saznamo koga će Negan ubiti svojom bejzbolkom Lusil. Već na sledećoj epizodi gledanost je pala, ali umesto da se stabilizuju rejtinzi, nastavili su da padaju.

Ipak, fanovi ne moraju da brinu da će kablovski kanal AMC odustati od svoje serije. Ona i dalje donosi velike rejtinge u odnosu na druge programe na kablovskoj televiziji tako da televizija svakako neće prosvirati metak u svoju zlatnu zombi koku nosilju. Ono što svakako treba da zabrine studio je konstantan pad rejtinga i šta može da se učini da se to promeni.

Možda je tajna u tome da u seriji koja se zove Hodajući mrtvaci (tj. Okružen mrtvima kako se kod nas prevelo) ima sve manje i manje zombija. Televizija treba da razmisli o sledećoj sezoni i tome da možda smanji na sapunici i odnosima gradova-klanova a više da se bavi najužim krugom preživelih koje pratimo od početka. Sledeća epizoda stiže u nedelju i predstavljaće pravi test za seriju nakon izuzetno nepopularne poslednje epizode.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top