PLAY! ; PLAY! Zine

Thor 3: Palo je šišanje, a tu su i nove nordijske boginje

Mnogo toga će se promeniti u novom Thoru, a ono što je odmah vidljivo je nova frizura  i oklop nordijskog boga. Pored toga što prati intergalaktičku modu, Tor u trećem delu solo avantura neće biti solo. Pored Lokija, Hulka i Doktora Strejndža koji su potvrđeni, otkriveni su i novi likovi.

Pre svih tu je Kejt Blanšet kao Hela, prvi glavni ženski negativac u Marvel univerzumu. S druge (Torove leve) strane, tu je Valkira koju igra Tesa Tompson (Creed). Pogledajte kako izgleda ova nova ekipica:

Kao što se moće pretpostaviti iz prilično šarene naslovne strane, Thor 3: Ragnarok će imati mnogo veseliji ton nego prethodni delovi. Za to su najviše zaslužni Kris Hemsfort i novozelandski reditelj Taika Vaititi. Kris je insistirao da novi film bude u stilu Čuvara galaksije, da ima više komičnih elemenata i više svemira. Kao što se vidi iz priložene slike, želja mu je ispunjena, a znamo i da će biti i intergalaktičkih putovanja, ali i gladijatorskih borbi u kojima će učestvovati i Hulk.

Taika Vaititi je reditelj koji stoji iza sjajnih komedija filmova What We Do in the Shadows (vampirski kvazi dokumentarac) i Hunt for Wilderpeople. Neki fanovi su se žalili da je film neozbiljan, našta je Taika odgovorio:

Entertainment Weekly je takođe otkrio i dodatne slike iz filma gde se vide Tor u novom kostimu (bez čekića koji se zagubio), Tor, Hela, Hulk i Valkira. Thor 3: Ragnarok stiže na jesen u bioskope. Za sve dodatne informacije pratite Play!Zine.

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!