Filmovi-Serije

Voleli ste Džon Vika? Spremite se za Šarliz Teron i Atomsku plavušu!

Prvi Džon Vik film je bio otkrovenje, a drugi je nastavio gde je prvi stao. Sada nam stiže atomska akcija od koreditelja prvog dela Dejvida Liča. Ako vam je ime poznato, to je zato što je on novi reditelj Deadpoola 2. Pogledajte kako izgleda trejler za neverovatnu akciju sa Šarliz Teron u glavnoj ulozi:

Kao što se da videti čovek se razume u deljenje batine. Kako i ne bi kad je radio kao kaskader u praktično svakom akcionom filmu u poslednjih 10 godina. Svoj rediteljski opus je počeo kao ko-reditelj Džona Vika a sada tu temu razrađuje sa Šarliz Teron.

Film govori o britanskom tajnom agentu Lorejn Broton, koja poput Džon Vika ume da bije, ali i da se bavi špijunskim poslom. Godina je 1989. i Lorejn je poslata u Berlin da povrati važna dokumenta dok traju previranja pred pad Berlinskog zida. Film je rađen po grafičkoj noveli The Coldest City i donosi nam sve što možete očekivati od reditelja Džona Vika. Film se očekuje na leto, tačnije 28. jula.

 

 

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top