PC

Zvanično najavljen Star Wars: Battlefront 2

Sada je i zvanično potvrđeno da ćemo uskoro igrati nastavak Battlefronta sa Star Wars tematikom.

Electronic Arts je imao u planu nastavak Star Wars Battlefront čak i pre lansiranja prve igre. S obzirom da se igra isto zove kao igra iz 2005. godine, jasno je da može doći do blage konfuzije. Prethodne istoimene igre je radio sada nepostojeći Pandemic Studios.

Imenjak iz 2005.

Prvi trejler možemo da očekujemo na Star Wars Celebration konvenciji koja će se održati od 13-16. aprila. Tada će developeri iz DICE, Criterion i Motive studija otkriti više informacija o igri.

Predstavljanje je zakazano za 15. april, što je dakle i dan kada možemo očekivati i trejler. Nadamo se da će u nastavku biti unapređen gameplay koji su mnogi kritikovali kao sterilan. Igra se očekuje ove jeseni za PC, Playstation 4 i Xbox.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top