Nintendo Switch

Ako ste voleli NBA Jam i NBA Street, volećete i NBA Playgrounds

Sredinom 90-ih se pojavila sada već čuvena igra NBA Jam koja je veoma brzo postala zarazni hit zahvaljujući svom blesavom gejmpleju sa karakterističnim preteranim potezima i prepoznatljivom vizuelnom izgledu. Igra je bila veliki hit na arkadama i konzolama tog vremena i mnogi gejmeri se sa prijatnom nostalgijom sećaju vremena provedenog po buvarama gde su bežali iz škole i pikali NBA Jam.

Onda se 2001. godine pojavio NBA Street za PlayStation 2 i GameCube, pa su deca te generacije provodila vreme uz ovaj 3-na-3 ulični basket koji je u svojoj srži bio unapređena verzija NBA Jam, sa takođe preteranim nerealnim potezima, samo na ulici.

Sada nam, 16 godina kasnije, stiže NBA Playgrounds za PlayStation 4, Xbox One i Nintendo Switch. Igra je dobra stara akcija u klasičnom maniru svojih prethodnika i odmah je jasno da se snažno oslanja na nasledstvo ovih igara. I dalje su tu igrači sa izraženim glavama, preterani potezi, lude kombinacije i dobri stari ulični basket. Specijalne poteze sakupljate i otključavate napredkom u igri i levelovanjem vaših igrača, i to zatim možete koristiti kako u singlplejeru, tako i na onlajn laderu, gde igrate protiv drugih igrača.

Još uvek nije poznato da li multiplejer uključuje samo 1-na-1 igranje ili potencijalni co-op (što bi bilo sjajno), imajući u vidu da je basket u igri 2 na 2. Pogledajte ispod trejler:

 

 

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top