PLAY! ; PLAY! Zine

COD: WW2 multiplejer će podržavati 48 igrača

Call of Duty nije serijal koji je poznat po masovnim bitkama i epskim okršajima između 64 vojnika. Zna se ko je u tom segmentu suvereni vladar i tako bi trebalo da ostane do daljenjeg, jer COD i nije naslov koji je vijao ratove za koje je znao da su unapred izgubljeni. Battlefield će ostati na poziciji broj 1 po pitanju masovnih okršaja verovatno još drugo vremena. COD ima svoj tempo i svoje kvalitete, a ogromne mape i totalni gužvanjac nikad nisu bile aduti ovog naslova ni u jednoj svojoj verziji.

Međutim, iako je ranije maksimum igrača u multiplejeru Call of Duty igara iznosio 18, sada bi to moglo da bude promenjeno, pošto neke nove informacije ukazuju da će COD:WW2 podržavati 48 igrača u isto vreme. Pitanje ostaje da li će to biti igrivi mod, ili će se to odnositi na najavljeni Headquarters koji bi trebalo da predstavlja hub za igrače i mesto odakle će se kretati u online okršaje.

Headquarters bi po svemu sudeći trebalo da predstavlja 3D lobby, po kojem će igrači moći da se šetaju, pričaju i biraju svoje saborce i bitke u koje će se zaputiti. Više informacija ćemo svakako imati na E3 sajmu u junu, kada će COD:WW2 multiplayer zvanično biti predstavljen.

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!