PLAY! ; PLAY! Zine

Code Vein je novi akcioni RPG iz Bandai Namco

Pre par dana smo imali prilike da vidimo intrigantni animirani trejler kojim nam je Bandai Namco tizovao njihovu novu igru.

Kao što smo i mogli da očekujemo, igra reči je bila tu samo da bi skrenula pažnju na nešto drugo, a po novootkriveim informacijama igra se zove Code Vein i dolazi od autora koji su nam podarili serijal The God Eater, studio Shift.

Igra se dešava u bliskoj budućnosti, gde je svet propao, i gde je igrač deo vampirskog reda Revenants, koji žive u izolovanom društvu zvanom Vein i koji će sarađujući zajedno pokušati da otkriju “istinu” sveta.

Revenants su se uzdigli iznad obične čovečnosti, ali su izgubili većinu svoje memorije i žedni su krvi, a ukoliko budu previše “kratki” sa krvlju, poludeće i postaće “Lost”, odnosno izgubljeni.

Autori igru opisuju kao “akcioni istraživački RPG” gde u borbi Reventats koriste samo oružja za blisku borbu, kao i specijalne iteme poput Blood Veil sa kojim sisaju krv. Više detalja o igri ćemo saznati 20. aprila, za kada je zakazano i zvanično otkrivanje igre.

 

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!