PLAY! ; PLAY! Zine

Dark Souls III: The Fire Fades Edition trailer

Kao što verovatno već znate ako ste ljubitelj ovog serijala, Dark Souls III bi trebalo da bude poslednji nastavak jedne od najpopularnijih franšize ove decenije. Tako je, bar za sada, najavljeno i od strane From Softa, a i od izdavača, Bandai Namco kompanije. Pre nekog vremena, izašao je drugi i poslednji DLC za Dark Souls 3, koji nosi ime The Ringed City, a sada, zajedno sa originalnom igrom i  Ashes of Ariandel DLC-om, čine kompletni ugođaj nazvan zajedničkim imenom Dark Souls III: The Fire Fades Edition.

Možda malo i metaforički izabran naziv, koji označava kraj serijala, će svakako postati jedan od onih naslova koji bi svaki gejmer trebalo da poseduje u svojoj biblioteci. Za sada, najavljene verzije Fire Fades edicije će izaći za Playstation 4 i XboxOne, dok se PC verzija ne spominje – bar ne zvanično. Međutim, verovatno je pitanje vremena kada će DS3: Fire Fades biti zaokružena celina dostupna i na Steamu.

Ako niste imali prilike da odigrate do sada ovaj fantastični akcioni RPG, ili ako ste baš namerno čekali na ovo izdanje, sada je definitivno pravi momenat da imate celu kolekciju na jednom mestu. Za početak, pogledajte zvanični launch trailer za Fire Fades.

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!