PlayStation 4

Dark Souls III: The Fire Fades Edition trailer

Kao što verovatno već znate ako ste ljubitelj ovog serijala, Dark Souls III bi trebalo da bude poslednji nastavak jedne od najpopularnijih franšize ove decenije. Tako je, bar za sada, najavljeno i od strane From Softa, a i od izdavača, Bandai Namco kompanije. Pre nekog vremena, izašao je drugi i poslednji DLC za Dark Souls 3, koji nosi ime The Ringed City, a sada, zajedno sa originalnom igrom i  Ashes of Ariandel DLC-om, čine kompletni ugođaj nazvan zajedničkim imenom Dark Souls III: The Fire Fades Edition.

Možda malo i metaforički izabran naziv, koji označava kraj serijala, će svakako postati jedan od onih naslova koji bi svaki gejmer trebalo da poseduje u svojoj biblioteci. Za sada, najavljene verzije Fire Fades edicije će izaći za Playstation 4 i XboxOne, dok se PC verzija ne spominje – bar ne zvanično. Međutim, verovatno je pitanje vremena kada će DS3: Fire Fades biti zaokružena celina dostupna i na Steamu.

Ako niste imali prilike da odigrate do sada ovaj fantastični akcioni RPG, ili ako ste baš namerno čekali na ovo izdanje, sada je definitivno pravi momenat da imate celu kolekciju na jednom mestu. Za početak, pogledajte zvanični launch trailer za Fire Fades.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top