PLAY! ; PLAY! Zine

Datum izlaska za Friday the 13th: The Game

Izdavač Gun Media u saradnji IllFonic studijom, najavili su tačan datum za izlazak igre Friday the 13th: The Game. Da li namerno ili ne, ali izlazak je zakazan ne za 13. maj, već za 26. maj, koji pada na petak. Da li se izdavači igraju psiholoških igara sa nama i najavljaju nam duplu dozu horora na taj način- vrlo je verovatno – ali, to u suštini znači samo dobre stvari za gejmere koji vole da iskuse pravi užas u igrama.

Da vas podsetimo, Friday the 13th je zamišljen kao asimetrično coop iskustvo, u kojoj će jedan igrač preuzeti ulogu famoznog Džejsona, a ostali igrači će biti stavljeni u kožu ljudi koji moraju da prežive tu noć, pobegnu ubici i spasu goli život. Igra je zadržala šmek osamdesetih godina, i biće veoma verna filmovima koji su tada bili na vrhuncu slave. Lokacije i sam izgled Džejsona će biti preuzeti iz prakitčno svakog filma koji je izašao u ovoj franšizi.

Inače, akcenat u igri je bačen prvenstveno na multiplejer iskustvo, i svojim izvođenjem najviše podseća na prošlogodišnji Dead By Daylight naslov. Ako ste spremni da začinite vaš gejming sa malo multiplejer horora i saradnje sa drugim survivor-ima, za mesec dana vas čeka prava poslastica. U međuvremenu, odgledajte i neki deo Petak 13. filma, da uđete malo u štos. A ako vam je to predugačko, ispod vas čeka announcement trailer za ovaj zanimljivi naslov.

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!