PLAY! ; PLAY! Zine

Demo za Vikings: Wolves of Midgard od danas na PS4

Vikings – Wolves of Midgard je igra koja je pre mesec dana izašla za PC, XboxOne i Playstation 4. U pitanju je hack and slash dungeon crawler, a u narodu se odomaćilo da je u pitanju “diablo-liki” naslov, pošto je pre nekih 20-ak godina Diablo i utemeljio ovaj žanr. Iako je igra dostupna već neko vreme, sada se pojavio besplatan demo za PS4 verziju. Demo za PC je dostupan na Steamu već neko vreme.

Ovaj akcioni RPG koji nam je stigao iz Kalypso Media tima se oslanja na nordijsku mitologiju, tako da ako vam to zvuči primamljivo, a vlasnik ste PS4 konzole, možete već od danas da isprobate svoje veštine protiv stvorenja inspirisanim pričama sa severa Evrope. Bićete u prilici da odigrate tutorial nivo igre, kao i početnu zonu i lov na Jokula. U tom periodu možete isprobati sve klase, kombinacije oružja dostupnih do tada i naravno osetiti da li vam igra leži da bi ste platili punu cenu za nju.

U punom izdanju igre, možete sami, a i u u online coop modu, proći kroz svet inspirisan vikinzima i postati jedan od najjačih ratnika severa. Naravno, u svom putešestviju, ćete brinuti o svom karakteru, oružjima, magijama i ostalim specijalitetima koje inače i karakterišu ovakav tip igara. Pored standardnog story moda, i new game+ moda, postoji i specijalni “Trials of Gods” mod.

Pogledajte kako vam to sve izgleda u njihovom zvaničnom traileru, pa ako je ovo nešto po vašoj meri, pravac Playstation store i probajte i sami koliko vam se dopada.

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!