PC

Dobro došli u BethesdaLand!

Pripreme za E3 sajam su uveliko u toku. Mnoge kompanije će svoje najnovije proizvode predstaviti upravo na najpopularnijoj gejmerskoj konvenciji u godini. E3, koji se već tradicionalno održava u Los Andjelesu, će ugostiti mnoge developere igara i njihove cenjene goste, od 13. do 15. juna. Samim tim, marketinški timovi rade punom parom, a Bethesda će biti jedan od glavnih izdavača čije će vesti i najave verno pratiti ceo auditorijum.

Upravo od njih, tj od Pete Hines-a, njihovog PR-a, stigle su nam neke zvanične informacije, koje je on predstavio preko tvitera u obliku jedne veoma zanimljive slike. Na slici je BethesdaLand, u kome možemo videti dosta starih, novih i za sada nepoznatih naslova. Ako krenemo od centra parka, u kome se nalazi Fallout,  možemo videti razne dobro nam poznate “vožnje” koje se nalaze u njemu.

Koliko mi možemo da primetimo, tu su Dishonored, i nadolazeći Prey, tu je svakako i Elders Scrolls serijal i naravno Doom. Sa desne strane parka se vidi Quake Champions, ali ono što nam je posebno zapalo za oko je da se na dva mesta izvode radovi, te da se na njima nalazi Under Construction  znak. Definitvno je u pitanju obaveštenje da će nas prijatno iznenaditi u junu sa dva nova, do sada nenajavljena, naslova.

Pogledajte i vi malo bolje sliku, pa ako vidite nešto zanimljivo što je nama promaklo, svakako nam javite.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top