PC

Dragon Quest Heroes 2 izašao za PC i PS4

Dragon Quest Heroes II je najnoviji naslov iz Square Enix kuhinje, a od danas ga možete naći u verzijama za PC i Playstation 4. Doduše, evropski PS4 igrači će sačekati još 2 dana da igra bude puštena u prodaju i na EU store, ali ako ste korisnik Steama, možete igru nabaviti i ovoga trenutka.

DQH 2 je akcioni RPG koga je uradila kompanija Koei Tecmo Games, poznata uglavnom po JRPG naslovima. Samim tim, ni ovaj naslov ne odstupa daleko od tog kalupa, pa ono što možete da očekujete od ove igre je prava hack and slash jRPG akcija. Sa svojim likom ćete proputovati ovaj svet uzduž i popreko kako bi, naravno, doneli mir u zemlju prenaseljenu raznim čudovištima koja ugrožavaju bivstvovanje svog dobrog i poštenog sveta.

Ono što je stvarno odlična vest je da ne morate da kroz tu avanturu prolazite sami. Igra podržava online multiplayer tako da vi i još 3 prijatelja se možete povezati u online modu, i zajedno tamaniti sve što vam se nađe na putu. Gomila kvestova, oružja, moći i magija su zagarantovani.

Danas je izašao i launch trailer za igru, pa ako ga pogledate, imaćete odličnu procenu  da li je ovo igra po vašoj meri.

 

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top