PLAY! ; PLAY! Zine

Fire Emblem Echoes za Nintendo 3DS dolazi u maju

Fire Emblem Echoes: Shadows of Valentia je novi naslov sa kojim će moći da se počaste svi vlasinci Nintendo 3DS handheld konzole. U pitanju je igra koja će svoj kombat fokusirati na strategiji i poteznom gejmpleju. Ovakvim potezom, Nintendo pokazuje da nije zaboravio na vlasnike “starijih” konzola, i da Switch nije jedina platforma na koju će se fokusirati.

Kada je u pitanju radnja igre Shadows of Valentia, igra će vas staviti u ulogu heroja Alma i Selike, koji će se boriti kroz svet Valentie da bi probali da zaustave rat koji razara zemlju. Najvaljena je dugačka kampanja, sa dosta lokacija na mapi sveta, koje ćete istraživati kao i u svakoj akcionoj avanturi. Naravno, igra ima RPG elemente u sebi, te ćete birati svoju klasu, svoje upgradeove i skilove. Da li će te igrati kao stealth archer, vatreni mage ili warrior sa štitom, to će zavisiti od vaših odluka tokom samog igranja.

Veliki lanci kvestova i puno tamnica i lokacija za istraživanje zvuče dovoljno zanimljivo da bi se svaki 3DS vlasnik zaintersovao za ovaj naslov. Igra će izaći 19. maja, a ako vas zanima detaljnije kako izgleda, pogledajte zvanični Nintendov trailer za ovu igru.

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!