PC

GOG vam nudi Saints Row 2 besplatno

Good Old Games sajt, u narodu poznatiji kao GOG, trenutno ima akciju u kojoj možete preuzeti kopiju Saints Row 2 totalno besplatno. Akcija koja je u toku trajaće čitav ovaj vikend, a jedino što vam je potrebno da biste imali ovu igru u vašoj kolekciji je GOG nalog, koji možete napraviti na ovoj lokaciji.

Pored toga, cela ova nedelja je posvećena Deep Silver igrama, i dodavanju Saints Row franšize u GOG ponudu. Samim tim, njihove igre su na popustu, pa ćete moći Saints Row 4: Game of the Century edition i Saints Row: Gat out of Hell nabaviti po 75% sniženoj ceni u odnosu na originalnu. Druge igre koju su u ponudi uključuju i Metro (2033 i 2034), Deadlight, kao i Risen serijal.

Takođe, ako već posedujete ove igre na Steamu, možete ih aktivirati i na Gog-ovom sajtu tako što ćete povezati ova 2 naloga.

Ako niste u toku sa Saints Row serijalom, u pitanju je open world igra koja je u početku imala “GTA klon” prizvuk, ali se vremenom dovoljno distancirala i napravila svoj lični identitet da bi se sklonila od takvog poređenja. Igra dozvoljava igraču ogromnu slobodu pri kreairanju lika i njegovom delovanju po svetu, te ako ste raspoloženi za jednu totalno blesavu priču i humor, znajte da je ovo prava igra za vas jer ni ona sama sebe ne uzima za ozbiljno (osim po pitanju kvaliteta).

Zato pravac Good Old Games, zgrabite svoju besplatnu kopiju i upustite se u avanture po Stillwateru, glavnom središtu zbivanja ovih igara.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top