PC

GTA Online’s Tiny Racers

gta_tiny_racers

Grand Theft Auto 5 i dalje žari i pali svim top listama kada su u pitanju igre koje imaju visoku cifru aktivnih igrača, iako je igra zvanično izašla još 2013. godine (za tadašnji PS3 i Xbox360). Rockstar zna kako da zadrži svoju publiku, a ovaj put su to uradili na još jedan jedinistven način. Naime, od sledeće nedelje ćemo imati prilike da igramo Tiny Racers, koji bi trebalo da predstavlja omaž jednoj, sada već, zaboravljenoj eri kada je GTA bio igran iz ptičje perspetkive, a jedan od najboljih trkačih naslova je bio Micro Machines.

Ovaj novi mod trkanja, predstavljaće pravu retro akciju, u kojoj ćete morati da se pored trke, fokusirate i na naporne protivnike koji će činiti sve da vam unište vozilo i skrenu vas sa puta. Staze su pune skokova i power up-ova, tako da očekujte veoma ludu i brzu akciju.

Tiny Racers izlazi 25. aprila, a ako ste nestrpljivi da vidite kako sve to izgleda, pogledajte kako je to Rockstar najavio ovaj mod u traileru ispod. Kako stvari stoje, ako postoji neki razlog da opet instalirate GTA V na vaš računar, ovo deluje kao da može biti sjajna zabava za par (desetina) sati uživanja.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top