Filmovi-Serije

I We Happy Few će uskoro postati film

Igra još nije ni izašla kako treba, a već je planiran film.

Govorimo o We Happy Few, koji se prošlog leta pojavio na Steam Early Access. U pitanju je distopijska avantura sa Bioshock šmekom, smeštena u imaginarnu Englesku gde su svi na drogama koje ih čine da sve vide ružičasto i veselo, ali se naravno baš vaš lik slučajno odupire tome.

I fokus filma će biti takav, smešten u “alternativne 60-e” gde svi nose maske i uzimaju obavezne državne pilule, a glavni lik će biti imun na drogu i moraće da otkrije šta se krije iza svega toga.

Produkciju filma će raditi Gold Circle Films i DJ2 Entertainment, iste one kompanije koje nam donose Life is Strange seriju, i koje su prošlog meseca najavile i da rade na Sleeping Dogs filmu.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top