Mobile

Igra Ulični Psi dobila datum izlaska

Pre par nedelja smo vam pisali o novoj Reservoir Dogs igri, a danas smo dobili i zvanični datum izlaska.

Izdavač Lionsgate je objavio da igra stiže na Steam 18. maja.

Reservoir Dogs: Bloody Days je izometrijska taktička pucačina koja na prvi pogled podseća na igre kao što je čuveni Hotline Miami, ali ipak uvodi i jedan zanimljiv taktički obrt koji je u duhu flešbekova iz samog filma. Naime, u akciju vodite sve vaše “obojene” likove baš kao u čuvenom Tarantinovom filmu, i zatim zadajte komande i putanje jednom po jednom u realnom vremenu koristeći “vraćanje vremena”.

Dakle, recimo sa mr. Pink odradite 10-20 sekundi akcije, i zatim vratite vreme u krenete u akciju sa sledećim likom dok će mr. Pink pratiti one komande koje ste mu već zadali, pa onda opet vratite vreme i uzmete sledećeg lika i tako sa svim likovima, pa opet u krug. Ovo deluje kao zabavan i taktički izazovan sistem, i biće zanimljivo videti kako je izveden u praksi.

Iako je studio koji radi na igri, Big Star Games, do sada radio samo na mobilnim igrama, oni uveravaju fanove da će se potruditi da verno prenesu duh i atmosferu filma. Nažalost, zbog manjka novaca, nisu imali para da kupe licence originalnih glumaca, tako da će mr. Blue, mr. Black, mr. Pink i ostala ekipa biti samo generički likovi.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top