PLAY! ; PLAY! Zine

KOTOR moliću! Nestalo?

Ne demantujemo sebe često ali u ovom slučaju je čitava igračka populacija dobila demant – i to od glavnog “krivca” priče, novinara Liama Robertsona. I to možda…izgleda…verovatno… Nemojte nam zameriti ali čitava godina je u tonu SLUČAJNIH otkrivanja informacija, objava, leakova, curenja, krađa i svega ostalog, teško je znati šta se zaista dešava, pogotovo kada ste zagriženi fanovi franšize i hoćete još, pa makar na najmanju kašičicu.

Pisali smo o mogućem povratku Knights of the Old Republic što je nekako iz “proverenih informacija” juče, preraslo u “možda sam samo pogrešno čuo neke ljude iz BioWare Austin na Skajpu” danas – kako tvrdi upravo Liam Robertson.

Na drugu stranu, u BioWare Austin kažu da jesu razvijali KOTOR prototip ali odavno, i da on nikada nije dobio zeleno svetlo, kao i da sada većina studija radi na novom projektu koji je samo njihovo intelektualno vlasništvo.

U svakom slučaju, nada ostaje, a nagađanjima nema kraja. KOTOR-a možda bude, a možda i ne, za sada je najbolje da temu ostavimo da odmara.

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!