PC

Legendarna Bayonetta stigla na PC

Sinoć su mnogi fanovi PlatinumGames igara dočekali dan o kom su mogli samo da sanjaju, SEGA i PlatinumGames su završili sa portovanjem čuvenog konzolaškog hita Bayonetta iz 2009. godine, i ona je od juče dostupna na Steamu po ceni od 19,99€, a ukoliko kupite igru pre 25. aprila, dobićete besplatno apgrejd na Digital Deluxe verziju kada izađe, koja sadrži soundtrack i art book.

Za one koji ne znaju, Bayonetta je akcija iz trećeg lica, smeštena u fiktivni evropski grad Vigrid, gde je glavna protagonistkinja upravo Bayonetta, koja je svojom pojavom i unikatnim gejmplejom veoma brzo postala jedan od ikoničnih ženskih likova u istoriji gejminga.

Osim što je veoma vešta sa pištoljima, Bayonetta ume da menja oblike i forme, ali i da svojom dugom kosom priziva demone da se pozabave sa njenim neprijateljima. Ona je poslednji preživeli član drevnog klana veštica, te nakon 500 godina sna, probuđena je i sada je u potrazi za rešenjem problema koji se nadvio nad njom i svetom, pre nego što sve ode dođavola.

Jednostavno, čekaju vas sati iskonske, sirove zabave i akcije, i svim ljubiteljima igara kao što je serijal Devil Mc Cry obavezno preporučujemo da probaju ovu igru, nećete zažaliti.

O mogućnosti da neke njihove druge igre dođu na PC, kao što su recimo Vanquish ili Anarchy Reigns, ljudi iz PlatinumGames kažu da bi oni rado voleli sve svoje igre da ponude i PC igračima, ali da to sve zavisi od izdavača i njihove procene isplativosti portovanja.

 

 

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top