PLAY! ; PLAY! Zine

Marvel vs Capcom: Infinite trejler i novi karakteri

Ako ste raspoloženi za malo miksovanja popularnih fantazijskih univerzuma, dobra vest za vas je da su Marvel i Capcom nastavili saradnju i da će ove godine izaći još jedan nastavak vezan za ovaj crossover serijal. U pitanju je Marvel Vs Capcom: Infinite, borilačka video igra, koju razvija Capcom.

Šesti nastavak u nizu će se oslanjati na “2 na 2” borbe, a u svoj arsenal modova će ubaciti sinngplejer, multiplejer, arkadni mod, trening, mod sa misijama, kao i posebni Story Mode koji će se odvijati u centru oba ova univerzuma.

Zbog svega toga, Capcom nam polako ali sigurno najavljuje ovu igru, i daje nam malo više informacija o likovima i o priči. Sinoć je otkriveno 8 novih karaktera, a kada je u pitanju Marvel – boje svog kluba braniće Ultron, Hulk, Thor, Hawkeye i Rocket Raccoon. Listu novootkrivenih boraca koji će braniti čast Capcoma činiće Chun-Li, Strider Hiryu i Chris Redfield (danas ga već drugi put pominjemo).

Ukupno 8 novih karaktera, a ako uračunamo one već najavljene od ranije  (Captain Marvel, Iron Man, Captain America, Ryu, Mega Man X i Morrigan), već ćemo doći na cifru od 14 poznatih učesnika ovogodišnje verzije igre.

Infinite je planiran za PC, PS4 i XboxOne, a datum izlaska, ako ne bude nekih odlaganja, trebalo bi da bude 19. septembar 2017.

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!