PC

Marvel vs Capcom: Infinite trejler i novi karakteri

Ako ste raspoloženi za malo miksovanja popularnih fantazijskih univerzuma, dobra vest za vas je da su Marvel i Capcom nastavili saradnju i da će ove godine izaći još jedan nastavak vezan za ovaj crossover serijal. U pitanju je Marvel Vs Capcom: Infinite, borilačka video igra, koju razvija Capcom.

Šesti nastavak u nizu će se oslanjati na “2 na 2” borbe, a u svoj arsenal modova će ubaciti sinngplejer, multiplejer, arkadni mod, trening, mod sa misijama, kao i posebni Story Mode koji će se odvijati u centru oba ova univerzuma.

Zbog svega toga, Capcom nam polako ali sigurno najavljuje ovu igru, i daje nam malo više informacija o likovima i o priči. Sinoć je otkriveno 8 novih karaktera, a kada je u pitanju Marvel – boje svog kluba braniće Ultron, Hulk, Thor, Hawkeye i Rocket Raccoon. Listu novootkrivenih boraca koji će braniti čast Capcoma činiće Chun-Li, Strider Hiryu i Chris Redfield (danas ga već drugi put pominjemo).

Ukupno 8 novih karaktera, a ako uračunamo one već najavljene od ranije  (Captain Marvel, Iron Man, Captain America, Ryu, Mega Man X i Morrigan), već ćemo doći na cifru od 14 poznatih učesnika ovogodišnje verzije igre.

Infinite je planiran za PC, PS4 i XboxOne, a datum izlaska, ako ne bude nekih odlaganja, trebalo bi da bude 19. septembar 2017.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top