PC

Najavljena druga sezona igre For Honor

U gejmerskoj industriji u poslednje vreme vlada trend da se igre izbacuju po epizodama, sezonama, pa ni Ubisoft nije ostao imun na takvu ideju. For Honor: Season Two će biti pušten sledećeg meseca u isto vreme i za PC i za PS4 i XboxOne. Nova sezona nosi ime The Shadow And Might, i doneće nekoliko dodataka koji bi trebalo da je dodatno distanciraju od prve sezone koja će biti završena sa 1.6 patch-om koji je izašao pre par dana.

Ono što prvo upada u oči je da će Shadow And Might biti pojačan sa dve nove mape na kojima će samuraji, vikinzi i vitezovi odmeravati svoje snage. Takođe, biće ubačeni novi itemi za dodatnu promenu vašeg karaktera, a i sam gejmplej neće ostati netaknut, već će Sezona dva biti pomak i na tom polju.

Pored toga, biće ubačen i novi, tzv. Epic Gear nivo opreme, koja bi trebalo da se najteže dobija, ali da donese i najveće bonuse za vašeg heroja. Samim tim to podrazumeva i kompletni redizajn čitave statistike kada je u pitanju vaš gear.

Za kraj, najavljena su i 2 nova heroja, od kojih će jedan biti Shinobi (Samurai Assassin) koji će koristiti tradicionalno japansko oružje Kusarigamu.  Drugi heroj će se pojaviti među vitezovima, i nosiće naziv Centurion i spadaće u podklasu Knight Hybrid.

Mape i gejmplej dodaci će biti dostupni bez dodatnog plaćanja za sve igrače na startu sezone 2, koja počinje 16. maja, dok će Shinobi i Centurion moći da se otključaju nedelju dana nakon toga, 23. maja. Doduše, svi koji imaju Season Pass, moći će da ih igraju od početka sezone.

Pogledajte trailer kojim je Ubi najavio Season Two:

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top