PC

Nove informacije za COD: WW2 i zvanični trailer!

Kao što smo vam ovih dana već najvaljivali nekoliko puta, najnovije ime u COD serijalu će nositi naziv WW2, i naravno bićemo bačeni u period drugog svetskog rata. Juče su Activision i Sledgehammer Games i zvanično predstavili igru na kojoj rade već 2 godine unazad. Spremite se, jer hype train za ovaj nastvak, polazi danas, tako da svi koji se se uželeli COD igre koja pokriva ovaj period istorije – ukrcavanje! A i vi ostali, pročitajte ovih par redova teksta, pa procenite i sami da li ćete možda promeniti mišljenje.

COD: WW2 će biti naslov koji će se dosta distancirati od svoje moderne braće. To će u suštini voditi u jednom drugom smeru. Po rečima developera, gejmplej bi trebalo da budu malo usporeniji, ali opet prepoznatiljiv kao COD naslov. To znači da će stvari kao automatska regeneracija zdravlja ili nebriga za količinom metaka biti stvar prošlosti. Više se nećete moći sakriti iza zaklona i sačekati 5-10 sekundi da bi ste se vratili u akciju. Postojaće sistem koji će funkcionisati drugačije i biće u skladu sa dešavnjima na terenu, ali od ovoga trenutka zaboravite na “insta-heal” na koji nas je navikao (i navukao) još COD 2.

Pored toga, moraćete da vodite računa o municiji. U WW2 ne postoje super vojnici, tako da će svaki metak biti važan, kako i za vašu stranu, tako i za one naspram vas. Moraćete se oslanjati na vaše saborce, koji će imati neke svoje osobine, potrebne da bi ste napredovali dalje kroz igru. To se svakako odnosi i na doktore i na vojnike koji će vas snadbevati sa novim šaržerima.

Sledgehammer games je želeo da naparavi naslov u kome će glavna tematika biti bratstvo između vojnika koje je stvarano u tim užasnim uslovima. Zbog toga je veoma velika pažnja posvećena single player kampanji, koja bi trebalo da predstavlja u gejmingu ono što Saving Private Ryan i Band Of Brothers predstavljaju u filmskoj industriji. U igri ćete zavisiti od vaših saboraca, a i oni od vas, kako i po potrebama za samu borbu, tako i na psihološkom planu. Razvoj likova će biti veoma bitna stvar, i po najavama, priča vas svakako neće ostaviti ravnodušnim.

Ovaj kratak osvrt na neke novine u COD:WW2 je samo početak, tako da iako ste možda izugbili interesovanje za ovaj serijal svih ovih godina (i niko vas ne krivi zbog toga), možda će upravo ovaj COD nastavak biti onaj koji će igru vratiti na sam vrh gejminga, tamo gde se i nalazila sredinom 2000-ih.

Call of Duty: WW2 izlazi za PC, XBoxOne i PS4 3. novembra 2017, a reveal trailer pogledajte ispod:

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top