PLAY! ; PLAY! Zine

Novi patch za For Honor

Novi patch koji bi trebalo da se pojavi danas na PC-u, nosi oznaku 1.06. Prošlo je 2 nedelje od prethodne verzije, te izgleda da se u Ubisoftu radi punom parom da se For Honor sredi koliko je to god moguće. Verzije za konzole (i PS4 i XBoxOne) patcheve dobijaju sa blagim zakašnjenjem, ali bi i oni uskoro trebalo da se počaste ovim novim promenama.

Šta nam to ustvari donosi 1.06 For Honor Patch? Fokus je ovoga puta bio definitvno na stabilizaciji same igre, što su stvarno svakako odlične vesti. Naravno, mnoge klase će dobiti svoje male update-ove, ali je ipak igrivost bila u prvom planu ovoga puta.

Frejmrejt će biti povećan, kako u samom meniju igre, tako i tokom mečeva. Nivo detalja će sada dinimačno da se menja tokom igranja da bi se održale konstatnno dobre performanse.

Pored toga, sve igrače će da obraduje da je mrežni kod igre dodatno poboljšan, i da su developeri bili svesni da u nekim momentima igra jednostavno pukne kada dodje do preopterećenja. To je ujedno bio i glavni cilj ovog patcha – srediti takve greške i svesti ih na minimum. Sada će igrači koji generalno imaju probelma sa pingom i lagom, mnogo manje uticati na ostale i samu stabilnost meča. Plan na radu optimizacije je posao koji traje, i realno je da će Ubisoft raditi na tome raditi i u budućnosti.

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!