PLAY! ; PLAY! Zine

Odložen Not A Hero DLC za RE7

Besplatni DLC za Resident Evil 7, koji je trebao ovog proleća da se pojavi i obraduje sve vlasnike originalne igre, neće se pojaviti kada je to i planirano. Ova vest je dirketno, preko youtube videa, saopštena od strane RE:7 Biohazard tima.

Prema njihovim rečima, igra nije i dalje spremna za release, a pošto je Resident Evil 7 postavio neke nove granice po pitanju kvaliteta i samog horora u igri, oni nisu želeli da Not a Hero (kako ovaj DLC nosi naziv) ne ispuni očekivanja koja su sada, na prilično visokom nivou.

Inače, priča ovog DLC-a ne bi trebalo da ima veze sa glavnom igrom, a njen glavni protagonista će biti Chris Redfield, koga svi igrači Resident Evil 5 i 6 igara već dovoljno dobro poznaju.

Bez obzira na odlaganje, mora se priznati da je vrlo malo slučajeva da se developeri ovako javno izvine zbog odlaganja, te bez obzira što Not a Hero nećemo biti u prilici da odigramo još neko vreme – svakako pozdravljamo ovakav njihov gest. Za sada se ne zna novi datum izdavanja ovog DLC-a, ali ćemo vas o tome blagovremeno obavestiti čim bude bilo nekih novih informacija.

Celu izjavu možete pogledati u videu ispod.

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!