PLAY! ; PLAY! Zine

Pogledajte novi trejler za The Surge

Iz firme Deck 13, uskoro nam stiže The Surge, naslov koji bi trebalo da obraduje sve ljubitelje dobrih borbenih sistema u igrama. Deck 13 se potpisuju kao developeri Lords of The Fallen, do sada najpoznatije i najkvalitetnije Dark Souls-like igre. Mehanika gejmpleja u Surge je građena na istim osnovama kao i LoTF, ali je sama igra smeštena u budućnosti, pa su oružja, neprijatelji i veštine koje razvijate prilagođene takvom periodu.

Trejler nam detaljnije pokazuje šta možete da očekujete od igre, ali ako ste već imali iskustva sa ovakvim naslovima, trebalo bi da se brzo uhodate u sistem koji nam The Surge donosi. Pogledajte video ispod i videćete da je u pitanju igra koja će ceniti vašu taktičnost, pozicioniranje i tajming vaših napada. Svakako je setting taj koji će biti zvezda vodilja ove igre, jer za razliku od do sada uobičajenog fantasy okruženja, sada će fabrike i velika postrojenja zameniti lokacije na koje smo već navikli.

Ovaj akcioni RPG ćemo imati prilike da probamo za nešto manje od mesec dana, 16. maja, kada The Surge ugleda svetlost dana na PC-u, kao i na PS4 i Xbox One konzolama.

 

 

 

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!