PC

Rick and Morty: Virtual Rickality od danas na Steamu

Ko još nije bio u prilici da pogleda neku epizodu ove fantastične animirane serije, ne bi bilo loše da to učini odmah, jer Rick and Morty: Virtual Rick-ality se zasniva na avanturama pomenuta dva junaka. Serija se trenutno nalazi u svojoj trećoj sezoni emitovanja, tako da niste mnogo okasnili da se priključite na ovaj ludi voz kojim rukovode Rick, matori, džangrizavi i uglavnom pijani naučnik, kao i njegov sidekick, unuk Morti, koji je za razliku od svog dede, prilično normalno dete.

Rick and Morty: Virtual Rickality je upravo jedan od pokušaja da se ovaj crtani film prenese i na druge medije. Moderna i tehnologija budućnosti su svakako jedan od lajtmotiva ove serije, pa je logičan korak i bio da se upravo kroz virtuelnu realnost dočara njihov svet. U traileru ispod možete videti kako izgleda igra, ali pošto je jedan od osnovnih zahteva posedovanje VR headseta – igra ipak neće svi biti svima tako lako dostupna.

Ali ako ste jedan od ljudi koji već poseduju HTC Vive ili Oculus Rift, i ako ste ljubitelj serije, bacite pogled na steam verziju igre, mada se igra može nabaviti i u Oculus prodavnici. Za sada ne znamo koliko je sam gejmplej kvalitetetan, ali pošto su je pravili Adult Swim Games u saradnji sa Owlchemy Labs (tvorci Job Simulator-a, jedne od najzanimljivijih VR igara koje su do sada izašle) očekivanja ipak nisu mala. Svakako bi bilo sjajno da iskusimo ovaj svet kroz jednu nadasve kvalitetnu VR avanturu.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top