PLAY! ; PLAY! Zine

Rising Storm 2: Vietnam se polako finišira

Odlične vesti nam stižu iz Tripwire Interactive-a. Ako ste jedan od onih ljudi koji su potrošili hiljada sati na Rising Storm i Red Orchestra 2, vodeći bitke za Staljingrad, i ubeđivajući ljude da je to najbolji multiplayer shooter koji nisu probali, onda ćete se obradovati vešću da radovi na Rising Storm: Vietnam se polako finiširaju i privode kraju.

Igra je od danas dostupna na steamu za pre-purchase, a trebalo bi da se pojavi u drugom kvartalu 2017. godine. Svako ko je igrao ove igre, zna da treba da očekuje jedan od najrealnijih multiplejer okršaja kada je u pitanju žanr FPS i drugog svetskog (u ovom slučaju vijetnamskog rata). Ove igre je uvek pratila vertikalna krivulja učenja koja nije bila ni malo naklonjena početnicima, ali zato kada se jednom u celosti ovlada njome, dobija se pravi užitak u igranju.

Ovaj put, bićete u prilici da učestvujete u okršajima koji su se desili 25 godina kasnije, te će samim tim i arsenal oružja biti drugačiji. Ulazak u eru automatskih pušaka, granade launchera i moderne tehnologije, promeniće svakako mnoge stvari koje ste ste naučili do tada, ali će dati novi šmek celoj igri, jer nismo imali dobar FPS smešten u ovo doba, još od ekspanzije za Bad Company 2: Vietnam.

Na zvaničnoj stranici, videćete da sistemski zahtevi nisu visoki, da igra ne puca na AAA cenu, pa i da nudi 25% popusta na preorder. Ako ste se umorili od COD i Battlefield ratovanja, možda ne bi bilo loše da se uverite i sami kako to rade momci i devojke iz Tripwire Interactive-a.

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!