PLAY! ; PLAY! Zine

Sniper: Ghost Warrior 3 je izašao!

Sniper: Ghost Warrior 3, nastavak drugog dela iz 2013-e godine, se danas konačno pojavio pred gejmerskim auditorijumom. Svi koji su u posedu PC-a, XboxOne-a, i Playstation 4 konzole, moći će da se upuste u avanture po teritorijama bivših sovjetskih republika i i iskuse kako to izgleda biti u koži jednog takvog vojnika. U pitanju je open world taktička šunjalica koju je razvijao i izdao tim iz CI Games-a.

Ono što je odmah na početku marketinške kampanje upalo u oko je, da će igra (bar za sada) ostati bez svog multiplejer dela. Developeri su objasnili takav potez željom da igrači što jače iskuse single player misije, i da bi instant “upadanje” u MP segment poremetilo atmosferu koju su oni želeli da prenesu na igrače. Da li je to pravi razlog ili jednostavno ljudi nisu stigli da završe taj deo igre, ostaje nam da nagađamo, ali u svakom slučaju nas multiplejer očekuje u drugoj polovini godine.

Za one koji nisu upoznati sa franšizom, SGW3 je prvi pokušaj pravljenja AAA naslova i proboj na tržište na kome ipak ovih godina dominira Sniper Elite serijal. Igra je rađena u CryEngine-u, što obećava svakako sjajan grafički užitak, a uskoro ćemo videti kako će se ovaj deo pokazati i na onim bitnijim poljima, pogotovo po pitanju gejmpleja. U zvaničnom traileru ispod, pogledajte kako izgleda svet Sniper: Ghost Warrior 3.

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!