PLAY! ; PLAY! Zine

Stiže Nemoguća Misija kao VR igra

Ne možemo više ni da nabrojimo kako treba koliko ima delova čuvenog akcionog filmskog serijala Mission: Impossible, ali znamo da su uz Nemoguću Misiju odrasle generacije fanova dobre stare holivudske akcije poslednjih dvadesetak godina.

Nešto kao Džejms Bond wannabe, samo sa manje šmeka i više sirove akcije, ali verovatno malo vas zna da je Mission: Impossible prvobitno nastao kao TV serija još davne 1966. godine, a da je prva Mission: Impossible video igra izašla 1990. godine, čak 6 godina pre prvog Mission: Impossible filma sa Tomom Kruzom.

Ali, dosta više sa lekcijama iz istorije ove franšize, jer danas pričamo o novoj Mission: Impossible igri, koja će u potpunosti iskoristiti VR tehnologiju kako bi igračima prenela uzbudljivu i haotičnu akciju na ivici smrti, koja je karakteristična za ovaj serijal.

Za sada nema više detalja osim da će na igri raditi studio VRWerx u saradnji sa vlasnikom Mission: Impossible licence, Paramount Worldwide Licensing.

Aleks Barder, iz VRWerx studija, kaže da će im veliki izazov biti kretanje i zato će tu uložiti poseban napor kako bi našli najbolja rešanja da tehnički što bolje prenesu uzdbuljivu akciju koju žele da prikažu u igri.

Ovaj studio već neko vreme radi na jednoj drugoj VR igri po uzoru na film i to po poznatom hororu Paranormalna Aktivnost, i svi koji su do sada imali prilike da probaju igru, kažu da je izuzetno strašna.

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!