Vesti

Stiže Super Nintendo Mini!

Nintendo je iznenada prošle nedelje odlučio da prestane sa proizvodnjom NES Mini konzole, a kao razlog su naveli to da oni nikada nisu ni planirali da ova konzola ide u serijsku proizvodnju, već da su jednostavno želeli da bude nešto što će se pojaviti jedne sezone i biti neka vrsta kratkog osvrta na taj period.

Međutim, sada izvori iz Eurogamera nagoveštavaju da bi Nintendo ponovo mogao da se vrati proizvodnji “mini” klasika, ali ovoga puta nešto mlađeg brata Nintenda – Super Nintendo Mini, i da bi njegova proizvodnja mogla da bude i jedan od razloga zašto se prestalo sa proizvodnjom NES Mini, i pored ogromne popularnosti ove konzole.

Prema ovim informacijama, Super Nintendo Mini bi mogao da se pojavi negde krajem ove godine, sa početkom božićnih i novogodišnjih praznika, a koje će sve igre uključiti možemo samo da nagađamo, ali je dovaljno setiti se samo nekih klasika i već nas hvata udar nostalgije: Zelda A Link to the Past, Donkey Kong Country, Super Metroid, Super Mario Kart, Super Mario World, Earthbound, Star Fox, Super Mario RPG: Legend of the Seven Stars, Square’s Chrono Trigger, Secret of Mana…

 

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top