PC

Titanfall 2 – stiže novi besplatni dlc

Kako su i najavili kada je igra izlazila, EA i studio Respawn nastavljaju da nas časte besplatnim DLC sadržajem za njihovu sjajnu pucačinu Titanfall 2.

Ime nove mini ekspanzije je A Glitch in the Frontier, i ona nam stiže 25. aprila, a sa sobom donosi 2 nove mape, novu frakciju i novi izgled glavnog menija.

Prva nova mapa se zove Glitch, i donosi gomilu vertikalnih uskih hodnika sa zaobljenim zidovima gde možete slajdovati do mile volje, dok druga nova mapa nosi naziv Deck i ona je dizajnirana za Live Fire mod, koji je u igru stigao sredinom februara.

Novina je i da će MARVN Automated Assistants postati punokrvna frakcija u igri, ali još nije najnasnije na koji način će to biti implementirano, pa nam samo ostaje da sačekamo izlazak ovog dodatka i vidimo o čemu se radi.

Play!Zine recenziju Titanfall 2 možete pročitati na ovom linku, a ispod pogledajte trejler koji najavljuje DLC o kome smo pričali:

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top