PC

Akcioni šuter STRAFE je izašao na Steamu

Puno buke se diglo oko igre STRAFE, prvenca Pixel Titans tima. U pitanju je first person shooter igra, koja bi trebalo da nas vrati nazad u vreme, pravo u 1996. godinu. Ako ste nostalgični za periodom kada FPS-ovi nisu praštali ni najmanje greške, a 3D grafika tek počela da se razvija, možda bi bilo dobro pogledate o čemu se radi u ovoj igri, i zašto se izdvaja od većine današnjih naslova i zbog čega su mišljenja toliko podeljena.

STRAFE je predstavljen kao veoma nasilna igra, u kojoj će vam ekran konstantno biti obojen crvenom bojom, a vi ćete biti stalno na ivici vaše stolice. Karakteriše ga veoma brz gejmplej i puno akcije koja definitvno neće prijati svačijem želucu. Ovaj indie naslov ide upravo na kartu da igra nije za sve, već samo za najupornije i najveštije igrače.

Vizelno je urađen u stilu kasnih devedestih, pa samim tim očekujte kockastu grafiku iz tog perioda, punu velikih piksela i modela sa malo poligona. Ali nikad se ne zna, možda je baš to ono što joj bude i dalo šmek. Inače, ovaj naslov ima i rougelike etiketu uz sebe, što bi značilo da imate samo jedan pokušaj da prođete kroz nju. A ako vam to ne pođe za rukom, moraćete da kliknete opet na New game. Pogledajte kako su Pixel Titans najavili svoju prvu igru u ovom launch trejleru.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top