PC

Amazon greškom otkrio da stiže Darksiders 3!

Jedan od najboljih akcionih RPG-a koji nam je stigao iz zapadne hemisfere u ovoj deceniji je sasvim sigurno Darksiders, koji nam je podario studio Vigil Games, a izdao čuveni THQ, sada poznatiji kao THQ Nordic, od kada ih he Nordic kupio.

Darksiders 1 i 2 su pružili sjajan zabavni gejmplej iz trećeg lica sa borbama i zagonetkama i gomilom živopisnih lokacija i likova. U oba dela ste vodili neke od 4 jahača apokalipse, najpre Rat, a zatim kao Smrt.

Ipak, na osnovu informacija koje imamo u ovom curenju, izgleda da ćemo u trojci  igrati kao jahač apokalipse FURY, koja se bori da povrati balans dobra i zla u svetu.

Ona će imati pristup unikantom setu magija, oružja i osobine, koje ćete nadograđivati i otvarati nove kako se igra bude razvijala. Sama igra će biti otvorenog tipa gde možete putovati napred i nazad kroz lokacije, otkrivati nove misterije i rešavati aktuelne, i usput neometano otvarajući poglavnja glavne priče.

Glavni negativci u igri su Seven Deadly Sins (sedam smrtnih grehova) i njihove degenerične sluge, tako da će ovo izgleda biti akacija sa puno zanimljivih boss borbi, i jedva čekamo da vidimo dizajn osobina svakog od grehova, gde autori zaista mogu da isplje puno kreativnosti.

Uz curenje su stigle i prve slike iz igre, i one otkrivaju sjajne i živopisne postapokaliptične predele, koje jedva čekamo da istražujemo!

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top