PLAY! ; PLAY! Zine

Argo na Steamu od 22. juna, besplatan za sve

Studio Bohemia Interactive je danas otkrio da taktički multiplejer šuter, Argo, 22. juna dolazi na Steam, i biće potpuno besplatan. Ovaj naslov će imati 5 na 5 multiplejer, ali i kooperativne misije za do deset igrača.

Praćen popularnošću igara Arma 3 i DayZ, Argo je najnoviji naslov koji koristi najbolje elemente Arme 3, i sklapa ih u ideju sa puno potencijala. Multiplejer se sastoji od tri moda: Link, Raid i Clash. Prva dva moda su smeštena na malim, brzim mapama, sa objektivima koji liče na one iz Counter Strike igrara. Clash je nešto sporiji mod koji pruža više taktike, i omogućava igračima da sami kreiraju put do ispunjenja objektiva, zauzimanja neprijateljske baze. U svakom modu igrači će dobijati pakete sa različitim olakšicama, koje mogu biti dobijanje pojačanja ili veći broj respawna.

U video klipovima, koji su se danas našli na jutjub kanalu Bohemia Interactive, prikazan je veliki broj oružja, granata i oklopa. Kooperativni mod za do deset igrača, omogućava velikoj ekipi da krene u borbu protiv brutalne veštačke inteligencije, koja je preuzeta iz Arme 3. Radnja će se odigravati na ostrvu Malden, koje je veličine 62km2. Ostrvo predstavlja rekreaciju terena iz igre Operation Flashpoint: Cold War Crisis, koja je prvi naslov studija Bohemia Interactive.

Ono što nećemo videti u ovoj video igri, a prati skoro svaku besplatnu multiplejer igru, jesu mikrotransakcije. Ispod možete pogledati prikaz sva tri moda:

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!