PC

BattleTech – potezna strategija sa Mechovima

Studio Harebrained Schemes, koji je fanovima RPG igara najpoznatiji po njihovom odličnom Shadowrun serijalu, prošle godine je preko Kickstarter kampanje uspešno finansirao njihovu poteznu strategiju sa Mechovima – BattleTech.

Igra je prikupila velikih gotovo 2 800 000 dolara, tako da su praktično sve važne i bitne stvari koje je studio želeo implementirane u igru. Danas je na PDXCon festivalu u Stokhomu objavljeno da Harebrained Schemes i čuveni Paradox udružuju snage kako bi lakše i bolje plasirali ovu veoma zanimljivu poteznu strategiju. Iako još uvek nemamo tačan datum izlaska, najavljeno je da će igra izaći negde tokom ove godine.

Igra je bazirana na istoimenoj stonoj igri sa minijaturama, sa glavnim fokusom upravo na Mechovima. Godina je 3025. i galaksija je u stalnom ratu uzmeđu velikih plemićkih porodica koje žele njome da vladaju, a ratovi se više ne vode sa ljudima, već sa velikim specijalizovanim ratnim robotima – BattleMechs, kojima piolotiraju obučeni i iskusni piloti.

Ispod možete videti novi tejler igre, povodom partnerstva ovih dveju kompanija:

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top