PLAY! ; PLAY! Zine

Da li je kraj Resident Evil filmovima?

Resident Evil serijal filmova, sa Milom Jovović u glavnoj ulozi, najbolji je predstavnik horor filmova inspirisanih igrama. Sa zaradom od preko 1.2 milijardi dolara za šest filmova, bilo je jasno da se takva zlatna koka ne ispušta lako. To je potvrdio i Martin Moskovic(Martin Moszkowicz), predsednik upravnog odbora Constantin Filma, velike nemačke produkcijske kuće, koja je stajala iza svih dosadašnjih filmova i koja ima prava na franšizu.

Iako su svi dosadašnji filovi bili režirani od strane Pol Andersona (Paul W.S. Anderson) i sa skoro istom glumačkom postavom od prvog Resident Evil filma iz 2002. godine, pa do ovogodišnjeg blokbaster hita Resident Evil: The Final Chapter, filmovi koje ćemo u budućnosti gledati verovatno neće imati istu postavu.

Ipak, sve osim činjenice da se planira novi film, još spada u nivo spekulacija. Veliki uspeh zadnjeg dela je dodao novu životnu energiju u serijal. Sa zaradom od 312 miliona dolara, od čega 160 miliona samo u Kini, ovaj serijal kao i Alis jednostavno ne želi da umre.

 

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!