PLAY! ; PLAY! Zine

Da li ovako izgleda Red Dead Redemption 2?

Kako se jesen približava, tako je sve veće interesovanje za najnoviji naslov koji bi trebao da nam stigne od Rockstar Games-a. Naravno, pričamo o Red Dead Redemption 2, igri koja je jedna od naiščekivanijih ove godine. U pitanju je nastavak fantastičnog prvog dela, vesterna smeštenog pred kraj XIX veka, u kome smo pratili avanture Johna Marstona kroz Sjedinjene Države i Meksiko.

Prošlo je već pola godine od zvaničnog trejlera koji smo imali prilike da vidimo, a kako se isti završava sa “Fall 2017”, a nekih većih informacija i dalje nema, napetost fanova raste sve više i više. Zbog toga je jedna “procurela” slika podigla dosta buke, i za sada se i dalje ne zna da li je u pitanju stvarno screenshot iz nove RDR igre. Na slici se vidi karakter koji dosta podseća na Marstona iz mlađih dana, te to doprinosi teoriji da ćemo biti u prilici da igramo kao jedan (ili svih sedam) članova njegove bande.

Više informacija o ovom naslovu će svakako doći pravo niotkuda, kako to Rockstar obično i radi. Ova kompanija preskače E3 sajam svake godine, a to po svemu sudeći neće biti izuzetak ni sada. Kliknite na sliku da je uvećate, pa dajte i sami svoj sud o tome da li stvarno gledamo u Red Dead Redemption 2, ili u nečiji veliki trud da lažira ovakvu informaciju.

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!