PlayStation 4

Da li ovako izgleda Red Dead Redemption 2?

Kako se jesen približava, tako je sve veće interesovanje za najnoviji naslov koji bi trebao da nam stigne od Rockstar Games-a. Naravno, pričamo o Red Dead Redemption 2, igri koja je jedna od naiščekivanijih ove godine. U pitanju je nastavak fantastičnog prvog dela, vesterna smeštenog pred kraj XIX veka, u kome smo pratili avanture Johna Marstona kroz Sjedinjene Države i Meksiko.

Prošlo je već pola godine od zvaničnog trejlera koji smo imali prilike da vidimo, a kako se isti završava sa “Fall 2017”, a nekih većih informacija i dalje nema, napetost fanova raste sve više i više. Zbog toga je jedna “procurela” slika podigla dosta buke, i za sada se i dalje ne zna da li je u pitanju stvarno screenshot iz nove RDR igre. Na slici se vidi karakter koji dosta podseća na Marstona iz mlađih dana, te to doprinosi teoriji da ćemo biti u prilici da igramo kao jedan (ili svih sedam) članova njegove bande.

Više informacija o ovom naslovu će svakako doći pravo niotkuda, kako to Rockstar obično i radi. Ova kompanija preskače E3 sajam svake godine, a to po svemu sudeći neće biti izuzetak ni sada. Kliknite na sliku da je uvećate, pa dajte i sami svoj sud o tome da li stvarno gledamo u Red Dead Redemption 2, ili u nečiji veliki trud da lažira ovakvu informaciju.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top