PLAY! ; PLAY! Zine

Dead by Daylight dobio novog ubicu

Horor hit Dead by Daylight je došao pravo niotkuda prošle godine, iznenadio sve svojim kvalitetom i uneo malo živosti u prilično singlplejer orijentisani horor žanr. Izdata od strane Starbreeze Studios tima, igra se fokusirila isključivo na multiplejer komponentu, u kome je jedan igrač dobijao ulogu ubice, a ostala četiri igrača bi preuzimali kontrolu nad onima koji trebaju da pregrme tu noć.

Sada u DbD stiže novo oličenje straha, u okviru poglavlja nazvanog Spark of Madness. Pred nama je novi predstavnik užasa uz jedan jednostavan tagline „The Doctor will see you now“. Naravno, već sada shvatate da ćemo imati prilike da igramo kao ubica jednostavno nazvan Doktor. Novi DLC će, pored doktora, u igru dodati i još jednu dodatnu mapu nazvanu Léry’s Memorial Institute, kao i novog survivora Feng Min.

Igra se svakako mnogo promenila od perioda kada je izašla, tako da i sami možete da pogledate naš originalni review za Dead by Daylight i procenite koliko su dodatnog truda uložili u kompaniji Behaviour Digital, da bi nam konstantno poboljšavali iskustvo kada je u pitanju Dead By Daylight. Najavu za Sparks of Madness DLC, koji nas očekuje 11. maja, pogledajte u trejleru ispod.

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!