PLAY! ; PLAY! Zine

Dirt 4 – gameplay trailer i nove informacije

Serijal Dirt se vraća na brojeve! Pošto je posle drugog i trećeg dela, 2016. godine izašao Dirt Rally, Codemasters je rešio da je logičan korak u nizu – broj 4. To i nije toliko nelogično, pošto se Dirt Rally ipak dosta odmakao od svoje starije braće po pitanju osećaja vožnje.

Po svemu sudeći Dirt 4 će biti jedan od onih mixovanih naslova, koji će pokušati da pomiri realizam i uzbzđenje (koji je donosio Dirt Rally) sa zabavnim, adrenalinskim nabojem trećeg dela. OK, zvuči obećavajuće, ali isto tako može da se desi da nit bude vuk sit, nit ovce na broju, tj. ni da jedna strana gejmera ne bude zadovoljna konačnim rezlutatom. Opet, možda se desi upravo to da Dirt 4 svima legne ko kec na deset, a mi za to iz sveg srca navijamo.

Dirt 4 je najavljen kao naslov koji grli opasnost i adrenalin koji su neophodni za off road racing i hrani igrača osećajem da svuda može proći još brže i još efikasnije, da može da poboljša svaku krivinu i svaki skok. Ono što je posebno najavljeno za sada je Your Stage mod, koji će vam omogućiti da pravite svoje staze, određujete sve parametre vezane za nju i onda je testirate sa svojim društvom u online modu.

Dirt 4 će izaći u junu, a priliku da se oprobaju u ovoj igri će imati svi vlasnici PC-a, XboxOne-a i PS4 konzole. Do tada, pogledajte novi zvanični Be fearless trailer.

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!