Nintendo Switch

Dragon Ball Xenoverse 2 stiže na Switch

Nintendo Switch na jesen dobija svoj prvi Dragon Ball naslov. U pitanju je prošlogodišnja borilačka RPG igra, Dragon Ball Xenoverse 2.

Šta će to ova verzija imati da ponudi što već nije dostupno igrajući Xenoverse 2 na PS4, XB1 ili PC-u? Naravno, mogućnost da napolju, daleko od televizora, proverite da li je jači Goku ili Vegeta ali biće omogućen i Ad-Hoc multiplejer (do šest igrača) kao i borbe u dva igrača na jednom uređaju, koristeći Joy-Con kontrolere. Potvrđena je podrška i za kontrole pokretima pa ćete moći da “stvarno” bacate Kamehameha!

Kasni portovi na Nintendo konzole nisu ništa novo, ali obogaćivanje, za sada još male, biblioteke naslova za ovu kombinaciju džepne i kućne konzole svakako je dobrodošlo.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top