PC

Exo One trejler prikazuje kako igra funkcioniše

Od svih igara u čijem se centru nalazi velika lopta, poput Rock of Ages, Monkey Ball i NightSky, Exo One predstavlja najlepšu do sada.

To je nadrealna istraživačka video igra, u kome igrač dobija priliku da istražuje egzoplanete. Upravljate loptom čije je kretanje u potpunosti bazirano na momentu sile, koja je kotrlja po tlu, ali se može izravnati zarad maestralnog leta kroz oblake. Slika(u ovom slučaju GIF) govori više od hiljadu reči, tako da pogledajte:

Iza igre stoji studio Exbleative, koji sakuplja sredstva za izradu ovog naslova preko Kickstartera. Trenutno su sakupili oko 30,000 AU$, cilj im je da sakupe 35,000. Mehanika igre je inspirisana od strane naslova Journey(PS3), Tiny Wings(iOS) i Tribes Ascend(PC). Svaki aspekat igre je fokusiran na pružanju krasnog osećaja kretanja kroz tuđinski krajolik. Kretanjem kroz taj krajolik, uživaćete u prelepoj, odjekujućoj muzici, pored koje će vam s vremena na vreme glas istoričara, iz daleke budućnosti, govoriti o tome šta se dogodilo tokom prve neuspele misije čovečanstva vam solarnog sistema.

Nedavno je na jutjub kanalu studija izašao trejler koji nudi pet minuta gejmpleja, uz naraciju određene priče, zajedno sa komentarima Džeja Vestona, vođe projekta. U trejleru je prikazano istraživanje planete u kome lopta prati određenu plavu svetlost. Na kraju videa prikazan je monolit: uredjaj koji prenosi loptu na drugu planetu. Video se tu završava, tako da moramo da čekamo još kako bi bacili pogled na ostale planete.

Exo One bi trebao izaći u januaru sledeće godine. Više o igri možete saznati odlaskom na zvanični sajt.

 

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top