PLAY! ; PLAY! Zine

Grim Dawn prodat u više od milion primeraka

Grim Dawn, akcioni RPG iz prošle godine, prodat je u više od milion primeraka i još 200.000 primeraka DLC-a Crucible. Ekipa koja je radila Titan Quest je iskoristila prethodna iskustva i to prenela na novu igru, što se svakako isplatilo. U znak zahvalnosti, Crate Entertainment je na svom sajtu objavio sniženje od 50% do kraja maja.

Takođe, igru trenutno po sniženoj ceni od 50% možete naći i na Humble Storu.

“Prosto je neverovatno kada pomislite da je ovako uspešna priča izašla iz tako skromnih početaka, protkanih neizvesnošću, preprekama i izazovima. Stalno sam se preispitivao zašto ovo uopšte radim, tokom prve tri teške godine razvoja. Kada se osvrnem na to vreme, jedino što me je teralo dalje, u tim crnim danima jeste odgovornost da priču isteram do kraja, zbog ljudi koji su investirali vreme u ovaj projekat kao i zbog onih koji su materijalno pomogli preko našeg sajta. Ta želja da se istraje, bez obzira na sumnje, kasnije se isplatila kroz hiljade Kickstarter backera i u Early Accessu, što je potvrdilo da radimo pravu stvar i dalo nam šansu da ostvarimo svoj san.” – izjavio je direktor Crate Entertainmenta, Artur Bruno

Danas Crate Entertainment ima 14 developera koji rade na novim ekspanzijama za Grim Dawn, kao i na drugim projektima. Vera u projekat i u ljude koji su uključeni je glavni element uspeha, jer put do cilja nije pravolinijski, već pun poteškoća.

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!