PC

Grim Dawn prodat u više od milion primeraka

Grim Dawn, akcioni RPG iz prošle godine, prodat je u više od milion primeraka i još 200.000 primeraka DLC-a Crucible. Ekipa koja je radila Titan Quest je iskoristila prethodna iskustva i to prenela na novu igru, što se svakako isplatilo. U znak zahvalnosti, Crate Entertainment je na svom sajtu objavio sniženje od 50% do kraja maja.

Takođe, igru trenutno po sniženoj ceni od 50% možete naći i na Humble Storu.

“Prosto je neverovatno kada pomislite da je ovako uspešna priča izašla iz tako skromnih početaka, protkanih neizvesnošću, preprekama i izazovima. Stalno sam se preispitivao zašto ovo uopšte radim, tokom prve tri teške godine razvoja. Kada se osvrnem na to vreme, jedino što me je teralo dalje, u tim crnim danima jeste odgovornost da priču isteram do kraja, zbog ljudi koji su investirali vreme u ovaj projekat kao i zbog onih koji su materijalno pomogli preko našeg sajta. Ta želja da se istraje, bez obzira na sumnje, kasnije se isplatila kroz hiljade Kickstarter backera i u Early Accessu, što je potvrdilo da radimo pravu stvar i dalo nam šansu da ostvarimo svoj san.” – izjavio je direktor Crate Entertainmenta, Artur Bruno

Danas Crate Entertainment ima 14 developera koji rade na novim ekspanzijama za Grim Dawn, kao i na drugim projektima. Vera u projekat i u ljude koji su uključeni je glavni element uspeha, jer put do cilja nije pravolinijski, već pun poteškoća.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top