PC

Igrajte Division besplatno ceo vikend

tom clancy division

Jedan od većih projekata na kojem Ubisoft radi ovih godina, Tom Clancy’s: The Division, ovog vikenda će biti potpuno besplatan za igranje. Bilo da posedujete PC, Xbox One ili Playstation 4, igru možete skinuti i uživati nekoliko dana u svemu onome što The Division nudi igraču. Ako vam se naslov dopadne i odlučite da vam se igra još, možete ga u sledećem periodu uzeti i na popustu od 60%.

The Division će biti potupno free to play od 4. do 8. maja za XboxOne i PS4, dok će na PC-u to trajati dan manje, do 7. maja. Inače, trenutno je u toku free trial koji smo već spominjali, ali on je ograničen na progresiju do osmog nivoa ili šest sati igranja, dok je za ovaj event, igra dostupna bez ikakvih ograničenja po pitanju gameplaya.

Treba svakako napomenuti da ćete sav progres koji ostvarite ovog vikenda preneti dalje, naravno, pod uslovom da kasnije izdvojite sredstva za kupovinu ovog naslova. Ali čak i da ne planirate tako nešto, The Division može da bude dobra zabava, sve dok ste raspoloženi za jedan multiplayer TPS, bilo sami ili sa celim vašim društvom.

Ako kliknete na sliku ispod da bi ste je uvećali, možete i sami lepo da vidite koja verzija igre se odnosi na vašu platformu (a možda i eventualnu geografsku lokaciju).

 

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top