Nintendo Switch

Igre koje očekujemo u junu

Za vas smo pripremili listu sa najvećim naslovima koji nam stižu narednog meseca. Samo da napomenemo da se na listi ne nalaze igre koje nemaju potvrđene datume izlaska.

Koji naslov jedva čekate? Da li nam je nešto promaklo? Recite nam šta mislite u komentarima.

  • Dirt 4

Najnovije izdanje trkačkih off-road igara, studija Codemasters, 9. juna izlazi za PlayStation 4, Xbox One i PC. Dirt 4 predstavlja direktni nastavak Dirt 3 iz 2010. godine, pored toga u prodaji se našlo još par naslova kao što je prošlogodišnji Dirt Rally. U igri će se naći nova vozila i nove staze, više detalja i trejler možete videti ovde.

  • Final Fantasy XIV: Stormblood

Nova ekspanzija za Final Fantasy 14, nazvana Stormblood, donosi u igru nove regije i gradove, povisiće granicu za maskimalni nivo, i pored toga biće dodate i dve nove klase, crveni čarobnjak i samuraji. Ekspanzija je dostupna od 20. juna za Mac, PC i Playstation 4. Istog dana se završava i podrška za Playstation 3, ali je igračima omogućeno da prenesu igru na Playstation 4 bez ikakvih troškova. Igru možete igrati besplatno do 35. nivoa, a posle toga je potrebno da plaćate mesečnu pretplatu.

  • The Elder Scrolls Online: Morrowind

Morrowind ekspanzija za The Elder Scrolls Online nas vodi na ostrvo Vvanderfell, i igračima pruža preko 30 sati gejmpleja, novi PVP sadržaj i novu klasu, nazvanu Warden. Ekspanzija je dostupna od 6. juna za PC, Mac, Xbox One i Playstation 4.

  • Tekken 7

Tekken 7 dolazi na PC, Playstation 4 i Xbox One 2. juna. Korisnici konzola imaju posebne pogodnosti, igrači koji kupe Tekken 7 za Xbox One, dobiće besplatne kopije Tekkena 6 za Xbox 360. Trejler možete pogledati na ovom linku.

  • Dark Rose Valkyrie

Polu video igra i polu grafička novela, Dark Rose Valkyrie izlazi za Playstation 4 6. juna. Igra je smeštena u alternativini univerzum 1920. godine, u kome je meteor pao na zemlju i oslobodio smrtonosni Himera virus. Igrač je pripadnik specijalnih snaga Valkirije i zadužen je za eliminaciju virusa.

  • WipEout Omega Collection

Još jedna Playstation ekskluziva koja izlazi 6. juna je WipEout Omega Collection, serijal futurističkih trkačkih igara i uključuje sledeće igre: Wipeout HD, Wipeout HD Fury i Wipeout 2048.

 

  • Dead by Daylight

Dead by Daylight, multiplejer horor igra u kojoj jedan igrač dobija ulogu nemilosrdnog ubice, a četiri igrača imaju ulogu da pobegnu i prežive. Vođen velikim uspehom na Steam platformi za PC, ovaj naslov 27. juna stiže na Playstation 4 i Xbox One. Kompletan pregled igre možete pročitati na ovom linku.

 

  • Crash Bandicoot N. Sane Trilogy

The Crash Bandicoot N. Sane Trilogy kolekcija izlazi za Playstation 4 30. juna i sadržaće prve tri Crash igre: Crash Bandicoot, Crash Bandicoot 2: Cortex Strikes Back i Crash Bandicoot: Warped. Ova trilogija dolazi sa novim animacijama, poboljšanim osvetljenjem i 4K sinematicima koji su kreirani za Pro izdanje konzole. U ovom naslovu igrače očekuje i potpuno remasterovana muzička traka.

  • Valkyria Revolution

Valkyria Revolution, za razliku od Valkyria Chronicles igara, nudi više borbe prsa u prsa i više elementalnih čini. Igra izlazi 27. juna  Playstation Vitu, Playstation 4 i Xbox One.

 

  • Arms

Arms je najnoviji naslov koji 16. juna dolazi na Nintendo Switch. Ova igra odstupa od ostalih borbenih igara po tome što se do četiri igrača mogu boriti raznim produživim rukama(otuda i naziv Arms) u trodimenzionalnoj areni. Nakon lansiranja igre, igrači će sav dodatni sadržaj dobijati besplatno, a to uključuje i nove borce i arene.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top