PC

Imate loš hardver, LiquidSky stiže u pomoć

Da li ste imali problem da ne možete da zaigrate igru koju ste želeli jer vaš PC nema dovoljno jak hardver? Onda je LiquidSky prava stvar za vas.

LiqudSky je došao na sjajnu ideju kako da reši taj problem. Cloud!

Zamisao je da se vaš PC poveže na cloud (oblak), koji će posle povezivanja dobiti performanse da zaigrate bilo koju igru. Kako je to omogućeno? Zamislite da vaš operativni sistem posle povezivanja na cloud dobije pristup mnogo moćnijem hardveru kako bi bilo koju igru mogli da igrate na ultra podešavanjima (potrebna vam je samo dobra internet konekcija). Zvuči sjajno, zar ne?

Ova zamisao može dovesti do revolucije u gejmingu, pošto ljudi više ne bi morali da kupuju novi PC, već je dovoljno samo da imaju nalog na LiquidSky stranici, instaliraju igru na cloudu i uživaju u njoj.

LiquidSky je dostupan za Windows, Apple pa čak i za android. Trenutno LiquidSky je u beta režimu i besplatan je za preuzimanje.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top